MARIA by CALLAS Magasinet KLASSISK logo
Magasinet KLASSISK logo

PLADENYT

17/08-15

Sjostakovitj: Kantater

Disse tre kantater af Dmitrij Sjostakovij er sande rariteter, der viser ham både indsmøre Sovjet-toppen i den mest klistrede sirup og samtidig servere en besk medicin.
03/08-15

Aribert Reimann: Lear

På en ny dvd synger Bo Skovhus titelrollen i Hamborg Operaens ‘Learʼ af den hertillands ukendte Aribert Reimann.
20/07-15

Unsuk Chin, Olga Neuwirth & Sun Ra: Graffiti

To kvinder med ben i næsen er komponisterne Unsuk Chin og Olga Neuwirth. Ofte løber selv hærdede avantgardefans bort, når der sættes en cd fra pladeselskabet Wergo på.
06/07-15

Ekkozone performs Karsten Fundal

Sindrige labyrinter af toner udfolder sig på ensemblet Ekkozones debut-cd, som de har helliget kammermusik af Karsten Fundal.
19/06-15

Verdi: Nabucco

Få sangere har flere operapartier under vesten end Plácido Domingo. Og trods fødeåret 1941 fortsætter han ufortrødent med at debutere i nye hovedroller.
05/06-15

Bruckner: Symfoni nr. 9

Efter ti års nørklen med skitser på mikrofilm og fotokopier fra lærde, østrigske biblioteker og kreativ meddigtning kunne musikforskeren Nors S. Josephson i 1992 lægge sidste hånd på sin færdiggørelse af Anton Bruckners 9. Symfoni.
25/05-15

Schumann: Violinkoncert

Isabelle Faust er blandt verdens førende violinister i øjeblikket, og når hun præsenterer en violinkoncert som Robert Schumanns, er der ingen undskyldning for at springe over.
11/05-15

Hans Abrahamsen: Zählen und Erzählen

Komponisten Hans Abrahamsen bliver mere end de fleste draget af fortiden set i nutidens lys. Det tyske pladeselskab Winter & Winter leverer her førsteindspilningen af ‘Fire stykker for orkesterʼ.
01/05-15

Steffani: Niobe Regina di Tebe

I barokken sprøjtede det ud med operaer, som på det tidspunkt var en relativ ny genre. Der kom så stort et antal, at mange værker simpelthen er forsvundet for eftertiden.
15/04-15

Lang Lang: The Mozart Album

Den kinesiske stjernepianist Lang Lang, kendt for sine store armbevægelser og mangel på Jantelov, er aktuel i et overraskende samarbejde.

ANNONCE

Mogens Dahl Koncertsal

Tivoli SommerKlassisk 2018

Magasinet KLASSISK abonnement