International Society for the Performing Arts 2015
     
   
   
A  A
Nyhed
Til (E-mail, adskil flere med komma):

Fra (E-mail):

Besked:
02/07-12

Stadig ikke verdensklasse i Koncerthuset

Efter at flere medier inklusive KLASSISK har kritiseret lyden i Koncerthuset, kommenterer endnu en kritisk røst nu den dyre koncertsals akustik. Niels Vilhelm Jordan, som er en international lydekspert, målte i oktober efterklangstiden i Koncerthuset til ikke at leve op til den lovede standard på 2,3 sekunder. Der er altså stadig ikke 'akustik i verdensklasse', som DR hårdnakket påstår. Årsagen findes ifølge Niels Vilhelm Jordan bl.a. i nogle særlige gipsplader, der absorberer noget af lyden, samt at koncertsalens terrasser er bygget på en måde, så de gør klangen mindre fyldig.
Læs Politikens artikel fra sidste uge
 
Flere Nyheder
27/04-15

Holten satser på sjældent opført opera

Kasper Holtens tredje iscenesættelse på Royal Opera House, også kaldet Covent Garden Operaen, bliver Szymanovskis sjældent opførte ‘Król Rogerʼ.

LÆS MERE »
24/04-15

Den uendelige strygekvartet

En Islandsk trio har skabt 'Infinite String Quartet', som ved hjælp af farvede cirkler på en computerskærm sætter brugerne i stand til at komponere deres egne musikstykker.

LÆS MERE »
22/04-15

Lang Lang anbefaler Gould og Kleiber

I et interview i The Guardian fortæller den kinesiskfødte pianist, at hans første plade var Wilhelm Kempffs indspilning af Beethoven-sonater, og at hans favoritindspilning af Bachs Goldberg-variationer er med Glenn Gould.

LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org