A  A
Nyhed
Til (E-mail, adskil flere med komma):

Fra (E-mail):

Besked:
13/06-12

Berliner Filharmonikerne endelig til DK

Sidst det verdensrenommerede orkester spillede i en dansk koncertsal var i 1965. Næste år modtager Berlinernes chefdirigent siden 2002, Sir Simon Rattle, Sonningprisen, det ligger derfor ligefor at udlede grunden til orkestrets visit i det kommende efterår. Og Berlinerne har da også Rattle med sig, når de spiller i Koncerthuset den 16. november. Programmet er Schumanns 3. Symfoni "Den Rhinske", Ligetis 'Atmosphere', Ravels 'Daphnis og Chloé' samt forspil til Wagners 'Lohengrin'.

Billetsalget starter fredag den 15. juni kl. 10 på dr.dk/koncerthuset

Foto: Monika Rittershaus
 
Flere Nyheder
01/09-14

DR SymfoniOrkestrets nye chefdirigent er fundet

DR SymfoniOrkestrets kommende chefdirigent er den 55-årige italiener Fabio Luisi, der for tiden er chefdirigent for Zürich Operaen og førstedirigent ved New Yorks Metropolitan Opera.

LÆS MERE »
01/09-14

Trio con Brio bliver P2 Kunstnere

Trio con Brio Copenhagen bliver som det første ensemble P2 Kunstnere næste år. Den dansk-koreanske trio bestående af Jens Elvekjær ved flyglet, Soo-Jin Hong på violin og Soo-Kyung Hong på cello har spillet sammen siden 1999 og vandt P2 Kammermusikkonkurrencen tre år senere.

LÆS MERE »
18/07-14

Parkeringshuset runger af musik

Det er ikke for sjov, at Multi-Story Orchestra slæber deres instrumenter plus stole og bænke op på 7. sal i et parkeringshus. Målet er at bringe den symfoniske musik ud til folk, der normalt ikke giver den en chance.

LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org