Berliner Filharmonikerne endelig til DK | KLASSISK nyhed
Nyhed
Berliner Filharmonikerne endelig til DK  | KLASSISK nyhed
13/06-12

Berliner Filharmonikerne endelig til DK

Sidst det verdensrenommerede orkester spillede i en dansk koncertsal var i 1965. Næste år modtager Berlinernes chefdirigent siden 2002, Sir Simon Rattle, Sonningprisen, det ligger derfor ligefor at udlede grunden til orkestrets visit i det kommende efterår. Og Berlinerne har da også Rattle med sig, når de spiller i Koncerthuset den 16. november. Programmet er Schumanns 3. Symfoni "Den Rhinske", Ligetis 'Atmosphere', Ravels 'Daphnis og Chloé' samt forspil til Wagners 'Lohengrin'.

Billetsalget starter fredag den 15. juni kl. 10 på dr.dk/koncerthuset

Foto: Monika Rittershaus
 
Flere Nyheder
01/06-16

Muti tilbage på La Scala efter 11 år

»På trods af den bratte ende på vores forhold nærer jeg ingen bitre følelser overfor teatret. Alle kan begå fejl«, siger Riccardo Muti.

LÆS MERE »
31/05-16

Mozart partitur skal under hammeren

Et håndskrevet partitur med Mozarts korte orkesterværk ‘La Bataille’ forventes at indbringe op mod 7 millioner kroner ved en kommende auktion hos Sothebys i London.

LÆS MERE »
30/05-16

Andris Nelsons underskriver eksklusiv kontrakt med Deutsche Grammophon

Den lettiske dirigentkomet, 37-årige, Andris Nelsons har indgået en eksklusiv aftale med den tyske pladegigant, som lover indspilninger af Sjostakovitj, Bruckner samt en Beethoven-serie.

LÆS MERE »
25/05-16

Ticciati trækker sig fra sommerens Glyndebourne

Chefdirigent Robin Ticciati bliver nødt til at trække sig fra sommerens store engelske operafestival Glyndebourne, da han er nødsaget til at forlænge sin sygeorlov efter en operation for en diskusprolaps tidligere på året.

LÆS MERE »
24/05-16

Hjælp eller krigspropaganda?

Mariinskij Teatrets orkester og chefdirigent Valery Gergiev gav for nyligt koncert i et sønderbombet amfiteater i den syriske oldtidsby Palmyra.

LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org