A  A
Nyhed
Til (E-mail, adskil flere med komma):

Fra (E-mail):

Besked:
08/06-12

Carl Nielsen Konkurrence 2012 - finalisterne er klar

Den 9. Internationale Carl Nielsen Violinkonkurrence er nået til de to afgørende runder. Fredag og lørdag kæmper de fire finalister i to aftenkoncerter i Odense Koncerthus, hvor de ud over Carl Nielsens Violinkoncert skal vælge mellem værker af bl.a. Brahms, Prokofiev eller Tjajkovskij. I finalefeltet finder man i år en dansk deltager, Niklas Walentin Jensen (foto), mens resten af de unge violinister kommer fra henholdsvis Korea, Island og Rusland.

Den endelige afgørelse og prisoverrækkelsen finder sted ved lørdagens koncert, hvor spændingen i pausen med juryens votering bliver udfyldt af en klaverkoncert med årets huskunstner, Carl Nielsen Artist 2012, Marianna Shirinyan. Finalesolisterne akkompagneres begge aftener af Odense Symfoniorkester under ledelse af den tidligere Malkovinder, Joshua Weilerstein, som også selv er violinist.

Michael Kjærgaard
 
Flere Nyheder
01/09-14

DR SymfoniOrkestrets nye chefdirigent er fundet

DR SymfoniOrkestrets kommende chefdirigent er den 55-årige italiener Fabio Luisi, der for tiden er chefdirigent for Zürich Operaen og førstedirigent ved New Yorks Metropolitan Opera.

LÆS MERE »
01/09-14

Trio con Brio bliver P2 Kunstnere

Trio con Brio Copenhagen bliver som det første ensemble P2 Kunstnere næste år. Den dansk-koreanske trio bestående af Jens Elvekjær ved flyglet, Soo-Jin Hong på violin og Soo-Kyung Hong på cello har spillet sammen siden 1999 og vandt P2 Kammermusikkonkurrencen tre år senere.

LÆS MERE »
18/07-14

Parkeringshuset runger af musik

Det er ikke for sjov, at Multi-Story Orchestra slæber deres instrumenter plus stole og bænke op på 7. sal i et parkeringshus. Målet er at bringe den symfoniske musik ud til folk, der normalt ikke giver den en chance.

LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org