International Society for the Performing Arts 2015
     
   
   
A  A
Nyhed
Til (E-mail, adskil flere med komma):

Fra (E-mail):

Besked:
08/06-12

Carl Nielsen Konkurrence 2012 - finalisterne er klar

Den 9. Internationale Carl Nielsen Violinkonkurrence er nået til de to afgørende runder. Fredag og lørdag kæmper de fire finalister i to aftenkoncerter i Odense Koncerthus, hvor de ud over Carl Nielsens Violinkoncert skal vælge mellem værker af bl.a. Brahms, Prokofiev eller Tjajkovskij. I finalefeltet finder man i år en dansk deltager, Niklas Walentin Jensen (foto), mens resten af de unge violinister kommer fra henholdsvis Korea, Island og Rusland.

Den endelige afgørelse og prisoverrækkelsen finder sted ved lørdagens koncert, hvor spændingen i pausen med juryens votering bliver udfyldt af en klaverkoncert med årets huskunstner, Carl Nielsen Artist 2012, Marianna Shirinyan. Finalesolisterne akkompagneres begge aftener af Odense Symfoniorkester under ledelse af den tidligere Malkovinder, Joshua Weilerstein, som også selv er violinist.

Michael Kjærgaard
 
Flere Nyheder
27/04-15

Holten satser på sjældent opført opera

Kasper Holtens tredje iscenesættelse på Royal Opera House, også kaldet Covent Garden Operaen, bliver Szymanovskis sjældent opførte ‘Król Rogerʼ.

LÆS MERE »
24/04-15

Den uendelige strygekvartet

En Islandsk trio har skabt 'Infinite String Quartet', som ved hjælp af farvede cirkler på en computerskærm sætter brugerne i stand til at komponere deres egne musikstykker.

LÆS MERE »
22/04-15

Lang Lang anbefaler Gould og Kleiber

I et interview i The Guardian fortæller den kinesiskfødte pianist, at hans første plade var Wilhelm Kempffs indspilning af Beethoven-sonater, og at hans favoritindspilning af Bachs Goldberg-variationer er med Glenn Gould.

LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org