Nyhed

Virtuel bryllupsrejse

Det er ikke hver dag at operasanger og skuespiller Joachim Knop har tilbragt en hel arbejdsdag hængende fra et loft. Det var dog præmisserne, da han sammen med operasanger Susanne Elmark deltog i optagelsen af det digitale operaværk ‘Honeymoon’.
Operaen ‘Honeymoon’ er designet som en installation, hvor man som publikum, alene, oplever en bryllupsrejse med en virtuel brud eller brudgom i ca. 10 minutter. ‘Honeymoon’ er skabt af komponisten Niels Rønsholt og interaktionsdesigneren Signe Klejs, og er den første i en række produktioner, hvor kunstnere får mulighed for at udfordre operaformatet med brug af ny teknologi.
Der er urpremiere på ‘Honeymoon’ den 15. januar kl. 14:30 på CAVI, Center for Avanceret Visualisering og Interaktion, Aarhus Universitet, Aabogade 34, 8200 Aarhus N.
I dagene efter ferniseringen, fredag d. 16. januar kl. 13:00-18:00, lørdag d. 17. januar kl. 10:00-17:00 og mandag d. 19. januar kl. 13:00-15:30, vil installationen være åben for offentligheden, det er gratis at opleve den, men kræver tilmelding.

Tilmeld gratis nyhedsbrev | Magasinet KLASSISK

FLERE NYHEDER