A  A
Læs i klassisk nr.
Til (E-mail, adskil flere med komma):

Fra (E-mail):

Besked:

 
AKTUELLE ARTIKLER

Interview: Tuva Semmingsen
»Stemmen skal æltes dagligt...

Den norsk-danske mezzosopran Tuva Semmingsen slog igennem med Händel og synger Händel igen til februar. Men i de mellemliggende 13 år med tre barnefødsler og den naturlige udvikling af stemmen har alt ændret sig.


LÆS MERE »

Richard Strauss 150 år
Ekstase i hverdagen

Med al sin overdådige pragt og romantiske brus er det nemt at overse et af de mest karakteristiske træk ved Richard Strauss’ musik: det banale. I en tid med velstand var Strauss en forkæmper for det triste – det kedelige, det almindelige og rutineprægede.


LÆS MERE »
FLERE ARTIKLER

FRA BOLSHOI TIL CARL NIELSEN SALEN

Odense Symfoniorkester har siden 2009 haft ALEXANDER VEDERNIKOV som chefdirigent. Han kom fra det berømte Bolshoi Teater, hvor han smækkede med dørene, og landede langt væk fra det russiske. Men hvad er Vedernikov for en dirigent, og hvad kan han gøre med et dansk provinsorkester?


LÆS MERE »

Portræt: PETER KONWITSCHNY

Den tilstundende vinter lover godt – i hvert fald hvis man har tænkt sig at tilbringe noget af den på Operaens store scene i København. Her vil man kunne opleve to forestillinger af den tyske instruktør Peter Konwitschny; en mand der tror på teatrets mulighed for at påvirke verden – endnu.


LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org