A  A
Læs i klassisk nr.
Til (E-mail, adskil flere med komma):

Fra (E-mail):

Besked:

 
AKTUELLE ARTIKLER

Komponisternes mand

Igor Levit har noget at have sine stålsatte meninger om musik i. Sjældent møder man en så moden og reflekteret ung musiker. Han cd-debuterede med noget af klaverlitteraturens mest udfordrende repertoire, men kvitterede for nomineringen til en P2 Pris ved at spille bagatellen ‘Für Elise’.


LÆS MERE »

Interview: Patricia Petibon
»Jeg accepterer at dø lidt hver gang«

Patricia Petibon beruser publikum med sit brændende nærvær. Skuespillet er en vigtig del af hendes optræden, men lige så intens hun er på scenen, lige så skrøbelig føler hun sig ude i det virkelige liv.


LÆS MERE »
FLERE ARTIKLER

UDEN TID, INGEN MUSIK

Musik forløber i tid – men hvordan finder man det optimale TEMPO til et givent stykke musik? Nogle komponister overlader det til musikernes finfølelse. I al fald i et vist omfang. Beethoven og mange efter ham har forsøgt sig med metronomen som rigid vejviser, men valget af det rette tempo afhænger af andet end komponistens egne idéer.


LÆS MERE »

Interview: Niklas Sivelöv
FØDT PÅ DET FORKERTE TIDSPUNKT

Pianisten Niklas Sivelöv er en moderne romantiker. I musik af Schumann og Skriabin søger han guddommelige øjeblikke, og så kan han både improvisere, komponere og lave pop og performance.


LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org