International Society for the Performing Arts 2015
     
   
   
A  A
Læs i klassisk nr.
Til (E-mail, adskil flere med komma):

Fra (E-mail):

Besked:

 
AKTUELLE ARTIKLER

Interview: Mark Padmore
Den lyttende liedsanger

I februar kommer den engelske lied-specialist Mark Padmore til København. I dette interview taler han om sangens relevans og om erfaringen med at arbejde med den amerikanske instruktør Peter Sellarsʼ kontroversielle projekter.


LÆS MERE »

Malko 2015:
Har vi en vinder?

God, bedre, bedst. Også i den klassiske musikverden konkurreres der på livet løs. 24 dirigentspirer svinger snart taktstokken til en ny omgang af Malko Konkurrencen, men også pianister og komponister slider for at stå øverst på podiet, for det siges, at en førsteplads skaber en karriere. Men gælder det stadig?


LÆS MERE »
FLERE ARTIKLER

Interview: Nikolaj Znaider
»JEG ER MODIG, MEN IKKE DUMDRISTIG«

Dirigenten NIKOLAJ ZNAIDER er ikke bange for udfordringer. Han kalder sig selv modig, men ikke dumdristig i sit repertoirevalg og bliver ustandseligt fænget af nye værker, som han ved, at han må dirigere en dag.
Violinisten Nikolaj Znaider er lige så ambitiøs som altid. At kombinere violindrømme og dirigentfag er blot et spørgsmål om disciplin, mener han.


LÆS MERE »

TIGER PÅ SPRING ELLER DRAGE I SKJUL?

Det 21. århundrede er blevet kaldt KINAS århundrede, og verdens mest folkerige lands stigende betydning mærkes i øjeblikket da også overalt. Også inden for den klassiske musik, hvis fremtid, mange kommentatorer peger på, er kinesisk. Men hvor langt er ”Riget i Midten” egentlig kommet i jagten på denne musik?


LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org