A  A
Læs i klassisk nr.
Til (E-mail, adskil flere med komma):

Fra (E-mail):

Besked:

 
AKTUELLE ARTIKLER

Interview: Michala Petri
Pioneren Petri

Michala Petri har sprængt grænserne for, hvad der er teknisk muligt at spille på en blokfløjte. I løbet af sin karriere har hun med sin virtuositet kortlagt en ny verden for kommende generationer af blokfløjtenister, men hun er langt fra færdig med at opdage nye aspekter af musikken.


LÆS MERE »

Fuld inderlighed på hver eneste tone

Niklas Walentin trakterer sit instrument som sine gulnede forbilleder. Han er klassisk violinist, kører i klassisk sportsvogn og var bekendt med vindistrikter, før han overhovedet havde smagt alkohol. Sidste år spillede han Bach med Nikolaj Znaider, som han drømmer om at nå op på højde med.


LÆS MERE »
FLERE ARTIKLER

Interview: Kasper Bech Holten
DEN NØDVENDIGE ISCENESÆTTELSE

Kasper Bech Holten er efterhånden træt af at forsvare alt og alle, der har med moderne iscenesættelser at gøre. Operachefen har ikke tænkt sig at stoppe karrieren foreløbig, og mener, at vores visuelle tid, mere end nogensinde før, nødvendiggør iscenesættelser


LÆS MERE »

»JEG BURDE HA’ EN RICHARD STRAUSS-PRIS!«

Bo Skovhus har gjort international karriere i et format, som kun få danske sangere. Det er 20 år siden, han sprang ind på afbud som Don Juan på Wiener Volksoper – i dag vælger han frit fra øverste hylde, men opsøger samtidig ukendt repertoire for at finde nye skatte.


LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org