A  A
Læs i klassisk nr.
Til (E-mail, adskil flere med komma):

Fra (E-mail):

Besked:

 
AKTUELLE ARTIKLER

Interview: Michala Petri
Pioneren Petri

Michala Petri har sprængt grænserne for, hvad der er teknisk muligt at spille på en blokfløjte. I løbet af sin karriere har hun med sin virtuositet kortlagt en ny verden for kommende generationer af blokfløjtenister, men hun er langt fra færdig med at opdage nye aspekter af musikken.


LÆS MERE »

Fuld inderlighed på hver eneste tone

Niklas Walentin trakterer sit instrument som sine gulnede forbilleder. Han er klassisk violinist, kører i klassisk sportsvogn og var bekendt med vindistrikter, før han overhovedet havde smagt alkohol. Sidste år spillede han Bach med Nikolaj Znaider, som han drømmer om at nå op på højde med.


LÆS MERE »
FLERE ARTIKLER

Interview: Peter Langdal
TREKANTER ER ALTID GODT...

Peter Langdal undersøger forholdet mellem Tosca, Cavaradossi og Scarpia i sin nyopsætning af Puccinis opera på Dokøen. For hvem er det nu lige, der elsker hvem?


LÆS MERE »

FRA KERNE TIL KOSMOS

BENJAMIN DE MURASHKIN trækker på inspiration fra store symfonikere, meditationsmusik og åndelighed. Hans musik starter ofte fra ”ingenting” med en lille kerne, som organisk vokser til noget stort. I marts uropfører Sjællands Symfoniorkester den dansk-australske komponists ’Cosmic Dancer’.


LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org