A  A
Læs i klassisk nr.
Til (E-mail, adskil flere med komma):

Fra (E-mail):

Besked:

 
AKTUELLE ARTIKLER

Komponisternes mand

Igor Levit har noget at have sine stålsatte meninger om musik i. Sjældent møder man en så moden og reflekteret ung musiker. Han cd-debuterede med noget af klaverlitteraturens mest udfordrende repertoire, men kvitterede for nomineringen til en P2 Pris ved at spille bagatellen ‘Für Elise’.


LÆS MERE »

Interview: Patricia Petibon
»Jeg accepterer at dø lidt hver gang«

Patricia Petibon beruser publikum med sit brændende nærvær. Skuespillet er en vigtig del af hendes optræden, men lige så intens hun er på scenen, lige så skrøbelig føler hun sig ude i det virkelige liv.


LÆS MERE »
FLERE ARTIKLER

MED ØRERNE I MASKINEN

I slutningen af 1990’erne var den klassiske musik døende. I dag blomstrer den, for da det så allersortest ud, indfandt et computernetværk sig og pustede så meget nyt liv i klassikerne, at en hel musikkultur har fået troen tilbage. Jens Povlsen fortæller historien om den klassiske musiks comeback på INTERNETTET.


LÆS MERE »

ALT HAN SYNGER BLIVER TIL GULD

BRYN TERFEL kan give liv til operaroller i den ellers stive koncertsal, sidde og småfnise over sin rolle, inden han er nået ind på teaterscenen, og han napper gerne et cd-projekt af den mere populære slags, inden noget mere spændende melder sig. I november synger den verdensberømte basbaryton Wagner i København og Aalborg.


LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org