A  A
Læs i klassisk nr.
Til (E-mail, adskil flere med komma):

Fra (E-mail):

Besked:

 
AKTUELLE ARTIKLER

Komponisternes mand

Igor Levit har noget at have sine stålsatte meninger om musik i. Sjældent møder man en så moden og reflekteret ung musiker. Han cd-debuterede med noget af klaverlitteraturens mest udfordrende repertoire, men kvitterede for nomineringen til en P2 Pris ved at spille bagatellen ‘Für Elise’.


LÆS MERE »

Interview: Nicola Benedetti
Benedetti & den lundefulde Stradivarius

KLASSISK har mødt den unge fremstormende skotske violinist Nicola Benedetti, der har et overmåde usentimentalt forhold til den ædle gamle Stradivarius, hun spiller på. I slutningen af november kan hun opleves i København.


LÆS MERE »
FLERE ARTIKLER

Interview: Nikolaj Znaider
»JEG ER MODIG, MEN IKKE DUMDRISTIG«

Dirigenten NIKOLAJ ZNAIDER er ikke bange for udfordringer. Han kalder sig selv modig, men ikke dumdristig i sit repertoirevalg og bliver ustandseligt fænget af nye værker, som han ved, at han må dirigere en dag.
Violinisten Nikolaj Znaider er lige så ambitiøs som altid. At kombinere violindrømme og dirigentfag er blot et spørgsmål om disciplin, mener han.


LÆS MERE »

HUDDERSFIELD I RØDT OG HVIDT

Der var masser af danskere med, da en af verdens mest anerkendte samtidsmusikfestivaler løb af stablen i november. Det foregik i en stationsby på halvvejen mellem Leeds og Manchester, og med Bent Sørensen og en flok yngre komponister puffet godt frem i udstillingsvinduet, fik englænderne smagt en god portion af den danske samtidsmusik.


LÆS MERE »
KLASSISK ApS · Postboks 2517 · 2100 København Ø · Tlf.: +45 29 90 95 71 · E-mail: info@klassisk.org